This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Scandic Hotellit

Scandic Hotellit

Scandic Hotellit  

 

Scandic on pohjoismaiden suurin hotelliketju, joka työstää itseään ja hotellejaan aina parempaan ja viihdyttävämpään suuntaan. Suomessa on hotelleja 17 eri kaupungissa, joista 3 suosituinta hotellia ovat ; 

Scandic Marski 

Helsingissä aivan Kauppatorin ja Tuomiokirkon tuntumassa sijaitseva hotelli on viihtyisä, ja siinä on monia suosittuja ruokailupaikkoja ja ostosmahdollisuuksia aivan kulman takana. Hotellivierailla on käytössä sauna ja kuntosali. Hotellissa on myös 8 kokoustilaa, suurin tila jopa 200 hengen tapahtumille. Polkupyörät ja kävelysauvat ovat vuokrattavina vastaansta. Käytettävissä on huonepalvelu, ravintola, kahvila, baari sekä Scandic Shop, joka on auki 24h. 

Huoneita hotellissa on 289, joista esteettömiä on 3, allergiahuoneita 150 ja lemmikkihuoneita 10. 

 

Scandic Park Helsinki 

Uudistettu hotelli Helsingin keskustan tuntumassa, josta on helppo päästä kohteesta toiseen hyvien liikenneyhteyksien vuoksi. Hotellin aula, kokoustilat ja kaikki huoneet ovat hiljattain uudistettu, ja hotellin sijainti aivan Töölönlahtea vastapäätä tekevät paikasta ideaalisen yöpymiseen. Hotellissa on uima-allas, ja se tarjoaa samat kuntoilu – ja välinevuokrausmahdollisuudet kuin Marski. Kokoustiloja on 22, ja suurin mahduttaa 500 henkeä. Ravitsemusmahdollisuudetkin ovat samanlaiset kuin Marskissa. 

Huoneita on 523, joista lemmikkihuoneita 250, allergiahuoneiden määrä 367 ja esteettömiä huoneita on 24. 

 

Scandic Simonkenttä 

Modernin sisustus ja pohjoismaiden arkitehtuuri yhdistyvät hotellin valoisissa ja viihtyisissä huoneissa. Hotelli on sijoittunut juuri täydelliselle paikalle, jos aikeena on kaupunkiseikkailu, tai haluaa seurata kaupungin vilinää, olematta siinä itse mukana. Lähellä on kauppakeskus Kamppi kauppoineen. Samat kuntoilumahdollisuudet kuin kahdessa ylimmässä hotellissa, vuokrattavia välineitä ovat vain polkupyörät. Kokoustiloja hotellissa on 10, ja suurin mahdutettu ihmismäärä yhteen huoneeseen on 55.  

Huoneita on 360, joista allergiahuoneita on 346, esteettömiä 5, ja lemmikkihuoneita 14. 

 

Scandic on pidetty maukkaan, hintaan sisältyvän ja laajan aamupalavalikoiman takia, ja voitti palkinnon Norjan parhaasta hotelliaamupalasta vuonna 2015.  Jos on Scandicin luo usein palaava matkaaja, on vaihtoehtona ottaa Scandicin ilmainen kanta-asiakas kortti haltuunsa. Scandic Friends antaa sinulle mahtavia tarjouksia, ja ansaitsen yöpymiskerroistasi pisteitä, joita voit käyttää palkintoyöpymisiin myöhemmin.  Scandic tarjoaa nopean ja maksuttoman internetyhteyden kaikissa hotelleissaan. 

Scandic on mukava, lapsi- ja ympäristöystävällinen hotelliketju, jotka kantavat joutsenmerkkiä. 

 

 

 

 

 

 

 

 

1
Likers
janinajonna

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username