This is a free Purot.net wiki
Pages
  • View:

Kokous- ja kongressipalvelut

Kongressi- ja kokouspalvelut

KONGRESSI- JA KOKOUSPALVELUT

 

Ympäri Suomea löytyy paljon erilaisia kokous- ja kongressipalveluita pienille ja isoille kansainvälisille ryhmille. Eri yrittäjät tuottavat erilaisia kokouspaketteja, joiden hinnat ja sisältö vaihtelevat laidasta laitaan. Jokaiselle vuodenajalle löytyy varmana paikka, missä kansainväliset vieraat viihtyvät ja kokevat uusia asioita.

 

Royal at Crowne Plaza

 

Royal at Crowne Plaza tarjoaa laadukkaat tilat isommille kokous- ja kongressiryhmille. Kokoustilat jopa 1000 ihmiselle. Neuvotteluhetkien jälkeen juhlat voi järjestää jopa 1500 ihmiselle.

Kokouspaketteja on tarjolla kahta erilaista; Aamupäivän kokouspaketti ja iltapäivän kokouspaketti. Jokainen kokouspaketti sisältää Lounaan, kahvit, kokoustilat ja yleisen kokoustilavarustukset.

Hintaluokka on 59e ihmistä kohden ja kokoustiloja on monia erilaisia ja erityylisiä.

Lähde: http://helsinki.crowneplaza.com/ravintolat/royal-sali

 

Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit

 

Levin hulppeissa maisemissa sijaitsee kokous- ja kongressikeskus jopa yli 400 ihmisen kongresseihin, myös näyttelytilat löytyy jopa 1000 ihmiselle. Aktiviteettejä, ruokapalveluita ja majoituspalveluita on moneen lähtöön. Levi Summitissa sijaitsee Levin ainut auditorio ja se tarjoaa käyttäjälleen modernista tekniikkaa.

Tarjouspyyntöjä voi lähettää itse Levi Summitin nettisivuilla.

Lähde: https://www.golevi.fi/fi/

Discuss & brainstorm

@mention   Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text
[link text](https://www.purot.net) link text
#page_id #page_id
@username @username